Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Premiär av ”Remake”

Andreas Öhman och Per Gavatin gör ett triangel kärleksdrama där allt material är inspelat med en digitalkamera som hanterades av skådespelarna själva. 

Filmen ”Remake” är producerad av NAIVE i samproduktion med Film i Västernorrland och distribueras på ett helt nytt sätt genom att samma dag ha premiär på Bio, TV och Internet. ”Remake” är en svensk-amerikansk långfilm med Lisa Henni (Snabba Cash), Martin Wallström (I Rymden Finns Inga Känslor och Ego) och det amerikanska stjärnskottet Lucas Hazlett. Filmen är inspelad i New York och i Sundsvall, den är filmad i en stil som gränsar mellan dokumentär och fiktion.

Lisas liv är en film. Varje minne, varje steg, varje person hon träffar fångar hon med sin kamera, och hennes pojkvän Martin har lärt sig acceptera detta beteende. Men under en semester i New York börjar det spåra ur. Ju mer Martin försöker närma sig Lisa, desto mer gömmer hon sig bakom linsen. Och medan deras förhållande faller sönder så dyker den excentriske Lucas upp i Lisas kamera.

Filmen kommer ha biopremiär på Filmstaden, Sundsvall på torsdag den 11/9 kl 18:30 och 20:30 samt på Bio Rio i Stockholm. Samma kväll visas den på SVT och kommer då också finnas tillgänglig på SVT Play i en vecka.

 

 

 

 

 

 

 

onsdag 10 september 2014

comments powered by Disqus