Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Ny visningskonsulent på Film Västernorrland

Vi är väldigt glada att få presentera en ny medarbetare hos oss som kommer att arbeta med visningsfrågor och vara involverad i diverse utvecklingsprojekt. 

Andreas Fock kommer senast från Svenska Filminstitutet där han var kortfilmskonsulent 2013-2016. Innan dess var han ansvarig för kortfilm internationellt vid Filminstitutets utlandsavdelning. Andreas är uppvuxen i Åsaka utanför Trollhättan och bor i Stockholm. Han kommer att arbeta halvtid hos Film Västernorrland och arbetar på sidan om det tillsammans med filmjournalisten och regissören Stig Björkman med intervjuboken ”Alla talar om Bergman” som ges ut på Alfabeta bokförlag till våren. 

Vi önskar Andreas välkommen till oss! 

tisdag 12 september 2017

comments powered by Disqus