Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Jens Nilsson sist ut i ”Vi kallar oss skådisar”

Under hösten har skådespelarna Adam Pålsson och Natalie Sundelin åkt på workshop-turné till Örnsköldsvik, Ånge och Sollefteå under arrangemanget Vi Kallar Oss Skådisar.
Workshoparna har varit välbesökta av ungdomar som fått lära sig hur man agerar på scen under ledning av gästcoacherna.  

Nu är det dags för den sista workshop-turnén, och den som får äran att avsluta är ingen mindre än skådespelaren Jens Nilsson.
Tillsammans med Jens kommer deltagarna få utmana sin komiska talang och arbeta med olika övningar och spelscener. Igår gästades Örnsköldsvik, ikväll är det Ånges tur och imorgon avslutas turnén i Sollefteå. 

Vi vill passa på att tacka alla fantastiska ungdomar som deltagit under det här arrangemanget! 

Den 7 april 2018 kommer dessutom alla deltagare att bjudas in till en gemensam heldag i Sundsvall där man får chansen att möta professionella konstnärer och kulturarbetare. 

 

onsdag 22 november 2017

comments powered by Disqus