Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Gnosis

Kortfilmen Gnosis spelades in i oktober, med ett team från både Tyskland och Västernorrland. Filmen är regissörens Sophia Bösch slutfilm på filmhögskolan Filmuniversität Babelsberg, Tyskland. 

Linn har fyllt 18 och får äntligen följa med sin pappas jaktlag på älgjakten. Det gäller att hitta sin plats bland männen i laget och hon lyckas till en början: hon skjuter sin första älg. Men det är en älgko. Älgkor får inte fällas förrän man skjutit deras ungar. Linn ger sig ut i skogen själv för att leta upp och döda kalven. I skogens ensamhet blir det alltmer påtagligt att hennes desperata sökande egentligen handlar om henne själv och rädslan att misslyckas. När hon till slut hittar kalven visar det sig att hon gjorde allt rätt. Men inför laget spelar det ingen roll.

Filmen klipps nu.

 

tisdag 27 december 2016

comments powered by Disqus