Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Schvung 2.0

Nu är det äntligen dags för andra utlysningen av SCHVUNG! Vår satsning är för dig dig som vill göra film i Region Västernorrland. Ansök redan idag! 

SCHVUNG är ett film -och utvecklingsprogram för dig som vill utvecklas inom filmproduktion, hitta sammanhang samt bidra till att skapa ett starkt nätverk för filmarbetare i Region Västernorrland.

Fill out my online form.

Som deltagare i Schvung! får du möjlighet att producera och färdigställa filmer tillsammans med de andra deltagarna. Du kommer få ökade kunskaper inom filmproduktion, ledarskap och entreprenörskap. Vi kommer att se och reflektera över film tillsammans och bekanta oss både teoretiskt och praktiskt med andra yrkesroller inom filmproduktion. Kursen består av flera teoridelar vilka sedan tillämpas på deltagarnas egna produktioner under coachning av mentorerna.

SCHVUNG! startade som ett pilotprojekt hösten 2020 därDär Evelina Jacobsson, Linn Norberg, Albert Berglund och Evelina Wiklöf utvecklat och spelat in sina filmer. Premiär hösten 2021. Under de olika inspelningarna fick också två unga juniorproducenter, Ida Tissari och Cajsa Bendz, mentorskap inom producentskapet. 

Hur går det till? SCHVUNG! består dels av mentorer som är med och leder, stöttar projektet mot en ev. finansiering/teknikstöd via Film Västernorrland. Du har eget ansvar för din egen personliga utveckling under projektets gång.

Vem kan ansöka? Alla ni som vill utvecklas och inom film. Det är inte ett krav på att ha ett eget filmprojekt för att delta i Schvung!  Deltagarna bör i huvudsak vara bosatta och aktiva i Västernorrland. Max 12 platser. 

SCHVUNG är ett samarbete mellan Film Västernorrland och Sundsvalls Kommun

Fill out my online form.