Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Länsungdomsteamet

Länsungdomsteamet är en grupp unga filmskapare som antingen går en mediegymnasieutbildning eller en filmkurs på kulturskolan och som inte kan få nog av att göra film.

Under fem-sex helgdagar träffas detta filmteam för att dela erfarenheter, få kunskap, nya vänner och så klart göra film.

Gruppen kommer tillsammans utveckla film i kortformat och deltagarna får möjlighet att jobba kreativt med sina idéer.

Länsungdomsteamet är Film Västernorrland satsning för att ge möjlighet till särskilt motiverade filmelever från hela länet att utveckla sitt filmskapande tillsammans. Det är för fjärdeåret i rad vi har ett Länsungdomsteam och vi samarbetar med Härnösands Folkhögskola.  

Under 2021/2022 är det filmaren Camilla Liljestrand och Mathieu Hebeisen, filmlärare på Folkhögskolan i Härnösand som leder arbetet med Länsungdomsteamet.

 

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.