Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Kurs i filmfoto

Filmfoto är kursen för dig som vill skaffa dig grundläggande kunskaper i visuellt berättande och hitta ditt personliga uttryck som filmfotograf. 

Du kommer under kursen att lära dig det filmiska språket, tekniken och få kunskap om den roll en filmfotograf har i en produktion. Undervisningen består av övningar som t ex kamerateknik, ljussättning, komposition och arbetsmetoder. 

Kursledare är Johan Lehman som arbetar som tekniker på Film Västernorrland. Johan är en aktiv filmfotograf med en lång rad kortfilmer på sitt cv.

Kursen i filmfoto är en förgrening av vårt talangprogram SCHVUNG och kommer gå parallellt med denna. Vi kommer att ha plats för 6 deltagare. Målet är att deltagarna i de olika spåren ska kunna samarbeta för att förverkliga de olika filmprojekten.

Kurserna hålls på Ung Film i Sundsvall i samarbete med Film Västernorrland. 

Vem kan söka?
Du ska vara 16-26 år. Kursen hålls i Sundsvall men är öppen för deltagare från hela länet. Att delta är gratis.

Sista ansökningsdag 20 oktober 

Till ansökan

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.