Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Schvung!

Ett talangutvecklingsprogram för dig som vill bli regissör.

Du ska vara 16-26 år och ansöker antingen med ett manus eller ett synopsis (en beskrivning av din filmidé). Vi kommer att ha plats för 6 deltagare. Träffarna kommer att innehålla föreläsningar och gruppövningar samt tid för att utveckla din egen film tillsammans genom utbyte med andra deltagarna i programmet.
SCHVUNG! är ett praktiskt projektstöd och tanken är att din film ska kunna genomföras under programmets gång eller direkt efter med stöd av Film Västernorrland och Ung Film.

Programmet kommer att ledas av Kjell Åhlund på Ung Film. Han är även producent på Doppelganger, ett produktionsbolag som sedan starten haft ett rykte om sig att upptäcka och utveckla talanger. Några av Sveriges mer kända regissörer, har gjort sina första framgångsrika filmer tillsammans med Doppelganger. Idag samproducerar bolaget flera internationella långfilmsproduktioner och samarbetar med producenter över hela Europa.

SCHVUNG! är Ung Film Sundsvall och Film Västernorrlands gemensamma talangprogram för dig som har ett filmprojekt som du vill förverkliga. Vi vill utveckla och behålla talanger i regionen och hjälpa talangfulla filmskapare på väg mot en professionell bransch.

SCHVUNG! startar torsdag den 1 oktober och pågår till och med den 26 november. För att få ut det mesta av programmet bör du delta vid alla tillfällen. 

 

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.