Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Film i skolan-dagen

Film i skolan-dagen ska inspirera och ge nya möjligheter om filmpedagogikens möjligheter.

Film i skolan-dagen är en inspirerande fortbildningsdag för pedagoger i skolan, personal i kommunala förvaltningar, bibliotekarier, fritidsgårdspersonal med flera. Föreläsningar på det film- och mediepedagogiska området varvas med interaktiva moment och filmvisningar. Inspirationsdagen är en dag som ger dig modet, verktygen och motivationen att se på, samtala om och skapa all slags film med dina elever!

Film i skolan-dagen arrangeras på måndag vecka 44 varje år av Film Västernorrland och Sundsvall Kommun. Deltagandet är kostnadsfritt och riktar sig till hela Västernorrlands län.

Program och anmälan kommer maj 2021. 

 

 

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.