Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Film i skolan-dagen

Måndag den 26 oktober bjuder Film Västernorrland och Sundsvalls kommun in till den årliga Film i skolan-dagen i Sundsvall!

Vi har kommit att leva i en ny tid. Där många av våra vardagliga möten med människor sker på distans, genom webkamera och skärm, och där vår information i ännu större utsträckning än tidigare kommer från olika digitala källor. Hur hösten och framtiden kommer att bli vet vi inte, men vi kan nog vara rätt säkra på att digitala verktyg är här för att stanna.

Under årets Film i skolan-dag är det just de digitala pedagogiska verktygen som kommer att stå i centrum. Vi presenterar bland annat senaste nytt kring den pedagogiska plattformen Filmriket och Svenska Filminstitutets nya samtalsmodell kring film.

Detaljerat programinnehåll kommer i mitten av september.

Vår förhoppning är att genomföra dagen på Bio Drakstaden (tidigare Filmstaden) i Sundsvall, men vi arbetar även på ett alternativt spår där dagen genomförs digitalt.

Dagen är kostnadsfri men anmälan krävs.
Anmäl dig senast den 18 oktober.


Fill out my online form.

 

Aktuella speldatum

  • Film i skolan-dagen

    Måndag 26 oktober kl 09:00

    Bio Drakstaden, Sundsvall

Aktuella speldatum

  • Film i skolan-dagen

    Måndag 26 oktober kl 09:00

    Bio Drakstaden, Sundsvall

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.