Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Doc Lounge: LoveTrue

Säsongens andra Doc Lounge bjuder på en djupdykning i true love.

Med bar, popcorn, DJ Celda, Luftfarkost, den hyllade dokumentären LoveTrue och ett Q&A med filmens regissör Alma Har´el kan vi garantera att det blir en fantastisk kväll.

Filmen LoveTrue är en fantastiskt ärlig och naken studie i okonventionella kärleksrelationer.

Följ med på en djupdykning i kärlek och vilka utmaningar och äventyr som som kommer med den. Se hur både vårt förflutna och vår framtid kan forma de beslut vi fattar när true love sviker. 

Regissören Alma Har’el hyllades otroligt för sin förra dokumentär Bombay Beach, då hon på ett unikt sätt skapade dokumentärfilm genom att blanda dokumentära och dramatiserande scener. Nu är hon aktuell med ett nytt, unikt mästerverk!

LoveTrue är en bländande mix av dokumentärt material, konstnärliga scener, samt både blickar tillbaka och framåt.

 

 

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.