Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Doc Lounge tackar för en härlig höstsäsong

Doc Lounge föddes i Malmö 2006 som ett initiativ av dokumentärfilmaren Fredrik Gertten och Gudrun Hauksdottir musiker & klubbmakare, för att skapa en levande mötesplats med dokumentärfilmen i mitten. Tesen är enkel; dokumentärfilm är ingen smal genre, den är bred och det finns en stor publik och dokumentärer är roliga att se tillsammans.

Doc Lounge Sundsvall startades i april 2015 och har under hösten visat fyra väl valda dokumentärer, kombinerade med musik, eftersnack och bar i den gamla vackra biografen Sveateatern. Samtliga visningar har lockat en stor och engagerad publik. Vid två tillfällen har det erbjudits platser vid projektorn så att alla ska få plats att se, succén är ett faktum. 

Den 18 februari 2016 är Doc Lounge – Sundsvalls härligaste vardagsrum och enda dokumentärfilmsbiograf åter tillbaka med ett spännande program. 

tisdag 17 november 2015

comments powered by Disqus