Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Branschträff på Film Västernorrland 19 maj 18.30 – Tv-serier utan bäst före-datum

Tatjana Andersson, manusredaktör på SVT Drama, kommer till Film Västernorrlands branschträff i Sundsvall 19 maj klockan 18:30.

”Vad är det som gör att vissa tv-serier påverkar dig så starkt, när andra lämnar dig helt oberörd? Hur kan en del hålla sig spännande i flera säsonger, medan andra förlorar bränsle redan efter några episoder? Det finns tv-serier som vi gärna ser om och om igen och det finns de som vi tröttnar på snabbt. Vad är nyckeln till att skriva eviga tv-serier – de som inte verkar ha ett bäst-före datum?

Branschträffarna på Film Västernorrland är ett återkommande inslag i vår verksamhet, med syftet att skapa en mötesplats för oss som arbetar i filmbranschen i länet.

Under kvällen kommer vi även att bjuda på tilltugg. Vi håller till på Norra Järnvägsgatan 8 i Sundsvall. Anmäl dig till info@filmvasternorrland.se senast den 16 maj. OBS! Träffen är gratis, men anmälan är bindande.

Tatjana Andersson, manusredaktör på SVT Drama, arbetar med utveckling av manus för tv-serier. En del av hennes nuvarande jobb handlar om att hitta nya talanger och hon ansvarar bland annat för projektet Nya röster – SVT:s nya satsning på webbserier och oetablerade manusförfattare. Tatjana är språk- och litteraturvetare och har tidigare arbetat som dramaturg och handledare på Manuspiloterna.

måndag 2 maj 2016

comments powered by Disqus