Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Branschträff med fokus på dokumentärfilm

Gäst: Line Halvorsen, erfaren dokumentärfilmare från Norge 
 
Onsdagen den 28:e september klockan 18.30 är det dags för branschträff hos Film Västernorrland på Norra Järnvägsgatan 8. Branschträffarna har som syfte att skapa en mötesplats för de som arbetar i filmbranschen i länet.
 
Med oss på plats har vi Line Halvorsen från Trondheim.
 
”Line Halvorsen har över 20 års erfarenhet från dokumentärfilmbranschen och hennes prisbelönta filmer A Stone´s Throw AwayUSA mot Al-Arian och Living Without Money har visats i och sålts till tv i 30 länder. Hon har jobbat både som regissör och producent på flera produktioner, samt outreachproducent för biofilmerna Two Raging GranniesOptimisternaLast Call och Jeg ser deg. Hon har stor erfarenhet från att arbeta med alternativ distribution, biograflansering och internationellt nätverksarbete.»
 
 
Line kommer att berätta om sitt eget skapande som dokumentärfilmare. Men hon kommer också att prata om rollen som producent samt hur man når ut med sin film. 
Missa inte denna möjlighet!
 
Utöver detta kommer vi att visa några work-in-progress samt informera om vad som är på gång i regionen under hösten 2016. Under kvällen kommer vi även att bjuda på tilltugg. 
 
Anmäl er senast måndag den 26:e till;
OBS! Träffen är gratis, men anmälan är bindande.

fredag 16 september 2016

comments powered by Disqus