Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

STORY Filmfestival

Anmälan är öppen till Västernorrlands tyngsta kortfilmsfestival! 

Har du gjort en film? Anmäl den då till STORY Filmfestival så får du visa den under festivalen och samtidigt tävla om fina priser. 

STORY är mötesplatsen för dig som älskar film där de korta filmerna står i fokus. En dag med filmvisningar, tävlingar och inspirerande aktiviteter. 

STORY är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen som äger rum 23-24 november i Trollhättan. Novemberfestivalen utgör en unik årlig mötesplats där filmare och publik kan utbyta erfarenheter, vädra åsikter och knyta nya kontakter över ålders- och regiongränser. Festivalen bjuder på visning av tävlande filmer, seminarier, face to face med aktuella filmpersonligheter och festligheter. Mer information om Novemberfestivalen – arena för ung svensk film, finns på www.novemberfestivalen.se.

Filmare som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Västernorrland kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via STORY Filmfestival. Observera att det inte är tillåtet att anmäla sin film till mer än en (1) regional uttagning. Dubbelanmälan leder till diskvalificering. 

STORYs tävling avgörs i fyra olika klasser:

Lättvikt: upp till 15 år

Mellanvikt: 16-19 år

Tungvikt: 20-26 år

Supertungvikt: 27 år och uppåt.

Under STORY koras vinnare i varje klass, vinnarna i mellanvikt och tungvikt går vidare till Novemberfestivalen. Publiken röstar fram sin filmfavorit och ett antal specialpriser kommer att delas ut. 

OBS: Normalt visas alla anmälda filmer under STORY, men skulle det bli fler filmer anmälda än vad det finns programtid kommer vi att göra ett urval.

Program för festivalen släpps i augusti. 

 


Sponsorer:

Logotyp för Visit Sundsvall i svart och vitt

Aktuella speldatum

 • STORY Filmfestival

  Lördag 15 september kl 12:00

  Sundsvall

  Filmfestivalen

Aktuella speldatum

 • STORY Filmfestival

  Lördag 15 september kl 12:00

  Sundsvall

  Filmfestivalen

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.