Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Film Västernorrland

www.filmvasternorrland.se

STORY Filmfestival

Västernorrlands tyngsta kortfilmsfestival. 

STORY Filmfestival 2018 går av stapeln den 15 september.
Mer information kommer till våren. Vi ses! 

STORY är mötesplatsen för dig som älskar film där de korta filmerna står i fokus. En dag med filmvisningar, kända gäster och inspirerande aktiviteter. 

STORY är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan, 23-24 november 2018. Filmare i åldern 16–26 år som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Västernorrland kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning. Observera att det inte är tillåtet att anmäla sin film till mer än en (1) regional uttagning. Dubbelanmälan leder till diskvalificering. Mer information om Novemberfestivalen – arena för ung svensk film finns på www.novemberfestivalen.se.

Tävlingen avgörs i fyra olika klasser:

Lättvikt: upp till 15 år

Mellanvikt: 16-19 år

Tungvikt: 20-26 år

Supertungvikt: 27 år och uppåt.

Under STORY koras vinnare i varje klass, vinnarna i mellanvikt och tungvikt går vidare till Novemberfestivalen. Publiken röstar fram sin filmfavorit och ett antal specialpriser kommer att delas ut. Normalt visas alla anmälda filmer under STORY, men skulle det bli fler filmer anmälda än vad som finns programtid till förbehåller sig arrangören rätten att göra ett urval.

Vinnare av STORY Filmfestival 2017:

Mellanvikt – Ville Hulling (Du ger mig tystnad)

Tungvikt – Tove Nowén (BRÅTE)

Supertungvikt – Katarina Sundman (Och vill du mig något så träffas vi där) 

 

Aktuella speldatum

 • STORY Filmfestival

  Lördag 15 september kl 12:00

  Sundsvall

  Filmfestivalen

Aktuella speldatum

 • STORY Filmfestival

  Lördag 15 september kl 12:00

  Sundsvall

  Filmfestivalen

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.